Ετοιμάζουμε τα πήλινα σκεύη μας ,πρέπει να είναι καθαρά . |
Ζεστένουμε το γάλα μέχρι να αρχίσει να φουσκώσει. |
Το ρίχνουμε στα σκεύη μας,χωρις να τα κουνάμε.Είναι σημαντικό για να μην χαλάσει η κρούστα που έχει σχηματιστεί. |
Αραιώνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας γιαουρτομαγιά την οποία την έχουμε κρατήσει από το προυγούμενο γιαουρτάκι μας σε μία φλιτζάνα με λίγο χλιαρό γαλατάκι. |
ΕΤΟΙΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!! |
Με τον γιό μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.Μπράβο Κωνσταντίνε μου !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή